ASERBAJDSJAN
LÆS KAPITEL 2
FORFATTEREN
DERFOR OLIE
PERSONER
KØB BOGEN
HISTORIEN
KELD BROKSØ

Keld Broksø (f. 1960) er journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver med eget firma,
KB Kommunikation (kb-kommunikation.dk).

Specialerne er erhvervs-, udenrigs- og sikkerhedsforhold, som forenes i denne thriller, der er nummer tre i genren fra hans hånd. Bøgerne »Vraggods« (98) og »Rovdrift« (99) på forlaget Forum havde henholdsvis atomsmugling og biologiske våben som tema, mens »Pengemuren« har afsæt i olieindustrien i Kaukasus og Vesteuropas interesser.

Keld Broksø har studeret kulturgeografi på Københavns Universitet og er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han er tidligere journalist på bl.a. dagbladene Politiken og Jyllands-Posten og har i dag egne kunder i mediebranchen, erhvervs- og organisationslivet.

Forfatteren kan kontaktes på: keld@kb-kommunikation.dk. Forfatterforedrag bookes samme sted.

”Man kan tydeligt mærke, at Keld Broksø har haft noget på hjerte, da han skrev Pengemuren. Hans foredrag vidner om  stor indsigt i olieindustrien, de globale (sær)interesser,  økonomi, storpolitik  og korruption. Keld Broksø  tager publikum med ud på en  spændende og informativ rejse fra Norge  til Tyrkiet og Polen og videre til Aserbajdsjan og Rusland, hvor hans store viden  om  - og  billeder  fra  de enkelte lande og deres olieinteresser -  holder  publikum fanget i et foredrag , der er en thriller værdig.
Lena S. H. Nilsson, Guldborgsund-bibliotekerne, Nykøbing F, marts 2012

”Keld Broksø forstår at bygge sit foredrag op og illustrere med billeder, så publikum bliver helt opslugt. Spændende, rystende og oplysende stof om et emne, som viser sig at være yderst interessant. Her er tale om et samfundsperspektiv langt ud over, hvad man forventer af en spændingsroman.”
Lisbeth Steensborg. Arrangementschef, Frederiksberg Hovedbibliotek

199 kr. hos din
lokale boghandler.

199 kr. + forsendelse hos:
www.saxo.com
www.g.dk
www.williamdam.dk
www.skriveforlaget.dk